Yaşar Holding Ocak - Şubat - Mart, 2015

e-bülten

36. Dyo Resim Yarışması Samsun Sergisi Atatürk Kültür Merkezi Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde 03 Mart 2015 Tarihinde Yapıldı.

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 36. Kez düzenlenen Dyo Resim Yarışması’nın ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan eserleri, 03 Mart 2015 tarihinde gerçekleşen açılışın ardından Samsunlu sanatseverlerle buluştu.

47 yıl önce Ege Bölgesi sanatçıları ile başlayan ve yıllar içinde tüm Türkiye’ye ulaşan bir etkinlik haline gelen Dyo Resim Yarışması’na bu yıl 992 sanatçı 1574 eserle rekor bir katılım gösterdi. 6 eser ödüle layık görülürken 67 eser ise sergilenmeye değer bulundu. Yaşar Holding Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Dilek Emil’in ev sahipliğinde yapılan sergi açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun milletvekilleri, öğretim üyeleri, Yaşar Topluluğu yönetici ve çalışanları ile Samsunlu sanatseverler katıldı.

36. Dyo Resim Yarışması Samsun Sergisi Atatürk Kültür Merkezi Güzel Sanatlar Galerisi’nde 14 Mart 2015 tarihine kadar sergilendi.