Yaşar Holding Nisan - Haziran, 2013

e-bülten
Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı e-bülten

35. Dyo Resim Yarışması Erzurum Sergisi Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezi Fuayesi'nde 16 Mayıs 2013 tarihinde açıldı

Yaşar Holding A.Ş. Boya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı'nın ev sahipliğini yaptığı, Erzurum Vali Yardımcısı Mehmet Gök'ün onurlandırdığı 35. DYO Resim Yarışması Erzurum Sergisi, Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezi Fuayesi'nde 16 Mayıs 2013 tarihinde açıldı. Sergi açılışına Erzurum Vali Yardımcısı Mehmet Gök, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fahrettin Korkmaz, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Karcıoğlu, öğretim üyeleri ve öğrencileri, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Öztürk, Yaşar Topluluğu yönetici ve çalışanları, Pınar ve Dyo Bayileri ile pek çok sanatsever katıldı.

Dyo Resim Yarışması Seçici Kurulu'nda yer alan Prof. Atilla Atar, Prof. Ergin İnan, Prof. Dr. Bedri Karayağmurlar, Prof. Dr. Mustafa Pilevneli, Yalçın Gökçebağ ve Abdülkadir Günyaz gibi usta ressamların seçtiği eserleri Erzurumlu sanatseverler yakından görme fırsatı buldu.

35. Dyo Resim Yarışması'nda ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan 65 eser Erzurum / Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezi'nde 31 Mayıs 2013 tarihine kadar sergilendi.