Yaşar Holding Nisan - Haziran, 2013

e-bülten
Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı e-bülten

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Bursiyerleri bir araya geldi

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı bursiyerlerini tanımak ve onları birbirleriyle kaynaştırmak amacıyla İzmir'deki üniversitelerde okuyan bursiyerleri Karşıyaka Durmuş Yaşar Eğitim Merkezi'nde 29 Mayıs 2013 tarihinde bir araya getirdi.

Vakfımız, üniversitelerde, yüksek ve orta öğretim kurumlarında okuyan yetenekli, çalışkan, başarılı ancak maddi olanakları kısıtlı öğrencilere Vakfın Burs Yönetmeliği çerçevesinde karşılıksız burs vermektedir. Bugüne kadar 5445 öğrenciye karşılıksız burs vermiş olan Vakıf, 2012 - 2013 öğretim yılında 223 öğrenciye burs vererek eğitimlerini desteklemektedir.

Yaşar Topluluğu ve Vakıf faaliyetleri tanıtılarak bursiyerlerle tek tek ilgilenildi ve soruları cevaplandırıldı. Daha sonra Viking Kağıt ve Selüloz A.Ş şirketi ziyaret edildi ve fabrika gezisi yapıldı. Fabrika gezisi esnasında İnsan Kaynakları Departmanı Yöneticileri ve Fabrika Direktörü tarafından bu yıl mezun olacak bursiyerlere iş görüşmelerinde nasıl davranılması gerektiği konusunda bilgi verildi.

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı 2012- 2013 dönemi bursiyerleri kendilerini ifade etme olanağı buldular ve Topluluk yöneticileri ile tanıştılar. Bursiyerler bu tanışma toplantısından çok memnun olduklarını ve birçok konuda bilgilendirildiklerini belirttiler.